Info

Miten kuvaus varataan?

Kuvauksen voit varata laittamalla minulle sähköpostia tai soittamalla.

Katso yhteystiedot täällä.

Kenelle brändikuvaukset ovat?

Brändikuvaus sopii erityisesti:

-yrittäjille

-sosiaalisen median vaikuttajille

-bloggareille

-periaatteessa kenelle tahansa, joka haluaa tavoittaa yleisöä myymällä tuotteita tai palveluja.

Näin valokuvaus etenee

Valokuvien ottamisen ei pitäisi tuntua turhalta, sen tulisi olla mahtavaa!

Kun muut näkevät sinut elementissäsi ja parhaimmillasi, he saavat yhteyden sinuun. Olitpa vaikuttaja tai pienyrityksen omistaja, olet sen suurin etu. Kuten tiedämme, maailmassa on todennäköisesti tuhansia muita ihmisiä, jotka tarjoavat samoja tuotteita ja / tai palveluja. Brändisi rakentaminen ja sen ainutlaatuisen olemuksen esiin tuominen auttaa sinua paitsi näkymään muiden joukossa, myös erottumaan.

Kun dokumentoit itsesi parhaimmillasi, voit myös luonnollisesti luoda merkityksellistä + erottuvaa sisältöä. On paljon helpompaa kirjoittaa haluamaasi sisältöä, kun sinulla on valokuvia, jotka oikeasti liittyvät sisältöösi.

Kun buukkaat minut, olen enemmän kuin vain valokuvaajasi. Luovuuteni syttyy sun luvuudesta. Rakastan kuvat kauniita asioita, tuotteita ja ihmisiä niiden takana. Minulle on tärkeää että kuvat ovat juuri sun näköiset, yhdenmukaiset yrityksesi kanssa.

Kuvaukseen valmistautuminen?

Sinä päätät! Kuvauksesta tehdään juuri sinun näköinen ja haluamallasi tavalla.

Hiusten laittamien tai meikki ammattilaisella voi tuoda itsevarmuutta kuviin. On myös hyvä idea hankkia brändikuvauksiin stailisti, joka voi tuoda entistä paremmin sisältöäsi vastaavaa henkeä kuviin. Mikäli nämä eivät ole sinun juttujasi tai koet sen turhaksi, eivät ne ole missään tapauksessa vaatimus upeisiin kuviin.

Perhekuviin tai useamman henkilön kanssa otettaviin kuviin tultaessa on hyvä miettiä että vaatteiden värisävyt ovat yhtenevät. Näin saadaan kuvista harmoninen kokonaisuus. 

Boudoir-kuvaukseen tultaessa kannattaa tulla väljissä vaatteissa (mieluusti vaikka ilman alusvaatteita, jolloin ihoon ei ole tullut painaumia). Mukaan kannattaa ottaa muutamat eri alusvaatteet, aamutakki, kaftaani sekä isoja/väljiä neuleita. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös mekot ja miksi ei farkuissa. Boudoir on aina sinun näköisesi ja mielelläni suunnittelen ennen kuvausta kanssasi kuunnellen toiveita.

Oli kuvaus mikä hyvänsä, tule avoimin mielin <3

Maksaminen?

Kuvausmaksu maksetaan laskulla.

Yksityisasiakkaat voivat maksaa maksun paikan päällä käteisellä, yleisimmillä maksukorteilla tai mobile payllä.

Kuinka saan kuvani?

Kun kuvasi ovat valmiit, saat sähköpostiin linkin, josta pääset lataamaan kuvanne.

Kuvien toimitusaika vaihtelee hieman sesongin mukaan ja normaalisti se on noin kaksi viikkoa.